Skip to content

docman 1.4rc1 arama hatası

docman 1.4rc1 in arama sırasında oluşan

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/htdocs/_username_/joomla/components/com_docman/themes/default/templates/documents/tasks.tpl.php on line 36

hatasını düzeltmek için tasks.tpl.php dosyasının 36. satırı

foreach($this->doc->buttons as $button) {

aşagıdaki gibi değiştiriyoruz.

foreach($this->doc->links as $button) {

MySQL artık Sun ın

Bugün haber sitelerine düşen bir habere göre Sun MySQL i 1 milyar $ a satın almış. Sun tarafından mevcut lisans ve açık kaynak durumunun aynı şekilde devam edilecegi açıklanmış.

Peki bundan sonra ne olacak, tabiki PostgreSQL üzerine daha fazla kafa zaman harcıyacagız ve en kısa zamanda mevcut siteleri PostgreSQL üzerine taşımak gerekecek.

Finansbank Hesaptan Kesilen Paralar : Bilgi Mesajı

Okumadan imzalamayacaksın diye boşuna söylenilmiyor. Finansbanka hesabımdan yapılan kesinti hakkında bilgi istemiştim. Finansbank tarafından gönderilen eposta aşağıdaki gibi.

Bireysel Bankacılık müşterilerimizden 2007 yılı içerisinde müşteri bazında yılda 4 defa olmak üzere, Vadesiz Yeni Türk Lirası Hesaplarından BSMV dahil 6 YTL-, tahsil edilmiş olup, 23.11.2006 tarihinden itibaren Vadesiz Yeni Türk Lirası Hesaplarından 3 ayda bir BSMV dahil 9 YTL- olarak tahsil edilmektedir.

Bankamızla imzalamış olduğunuz Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi’nin Genel Hükümler 16. maddesinde “Banka, önceden haber vermeksizin serbestçe tayin edeceği tutar ve aralıklarda Müşteri’nin vadesiz mevduat hesaplarından “Hesap İşletim Ücreti” tahsil etmeye yetkilidir. Banka bu tutarı dilediği zaman tek yanlı olarak artırma hakkına sahiptir” ibaresine yer verilmiş olup, söz konusu bedellerin iptali veya iadesi gerçekleştirilememektedir.

“Yıllık hizmet bedeli; müşterilerimize gerek şube kanalından, gerekse ciddi bir alt yapı gerektiren çağrı merkezi, ATM, ınternet gibi alternatif kanallarından 1 yıl boyunca verilen servis ve hizmet için, senede bir kereye mahsus alınan ve gerçek maliyetlerin sadece cüzi bir kısmını karşılayan bir ücrettir. Diğer bankalar bu masrafı müşterilerinden işlem bazında tahsil etmektedir. Bireysel Bankacılık müşterilerimizden 2007 yılı için müşteri bazında yılda 1 defaya mahsus olmak üzere, Vadesiz Yeni Türk Lirası Hesaplarından BSMV dahil 10 YTL-, İşletme Bankacılığı müşterilerimizden ise 50 YTL tahsil edilmektedir.” ”

Söz konusu bedelin iptali veya iadesi gerçekleştirilememektedir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

(*)Şikayet, istek ve önerileriniz bizim için bir armağandır;
Finansbank A.Ş.
Sizi Dinliyoruz Hattı
( 0 212 ) 319 67 00

Back To Top